14.1.2013

Maanantain apina

Näin se taitaa joka vuosi mennä, että vuoden alussa tekee mieli tehdä valmiiksi noita kesken jääneitä töitä. Tämän tänään valmistuneen apinan taisin aloittaa joskus viime vuoden alkupuolella (?). En enää edes muista. Apinasta ei puuttunut enää kuin toinen käsi, häntä ja osa vartalosta.Silti se jostain syystä jäi keskeneräisten koppaan makaamaan. 

Ohjeen löysin netistä, valitettavasti en enää muista mistä. Ei tullut laitettua osoitetta ylös. Pitää ehkä koittaa vielä etsiä, jos tuon ohjeen löytäis, niin vois laittaa sen linkin tänne. Tämän näköinen apinasta tuli!

Mun mielestä tässä apinassa parasta on toi pää. Se on jotenkin niin hienon mallinen! :) Ehkä tota kroppaa vois jotenkin vielä muokata, mutta pää on just sellanen, mistä tykkään!
Tässä vielä pari kuvaa läheltä.

Paljon muutakin on tullut viime vuoden aikana puuhailtua, mutta en oo vaan saanu aikaiseksi tänne kirjotella mitään. Saas nähdä, jos sitä tänä vuonna ehtis taas. :)

Seuraavaksi aion alottaa seuraavaa amigurumia, jonka ohjeen löysin netistä ja ihastuin heti! (Oli tuolla kyllä vielä jotain muitakin keskeneräisiä töitä, mutta ne saa nyt taas hetken odottaa.) Koiran ohje löytyy täältä. Siitäkin pistän sitten aikanaan tänne kuvia.
Mukavaa alkanutta vuotta 2013 kaikille!! :)

- Elina


3 kommenttia:

 1. Hei Elina,

  sulla on ihania käsitöitä ja ohjeita. Kiitos niistä! Oon tehnyt monta apinaa, gorillan (apinan ohjetta mukaillen) ja pupuja sinun innoittamanasi ja ohjeitasi käyttäen tai soveltaen. Seuraavana koukulle lähtee kirahvi.

  Mukavaa eloa ja oloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kyllä näitä apinoita ja pupuja tasaseen tahtiin itselläkin vielä aina syntyy, mutta eipä oo tänne ollut aikaa kirjoitella taas pitkään aikaan. Mukavia virkkailuja! :)

   Poista