31.1.2013

Buffy the dog ja lisää apinakavereita

Viime kirjoituksessa mainitsinkin jo tämän seuraavan projektin eli ihan tosi suloisen koiran. Ilmainen englanninkielinen ohje löytyy täältä. Sinne vaan kun syöttää sähköpostiosoitteen, niin saa pdf-tiedostona sen ohjeen.

Ainut ruskeansävyinen lanka, mitä mulla oli tarpeeksi jäljellä, oli 7 veljestä -lanka. Siispä päätin koittaa, minkälainen koira siitä saadaan aikaan.  Ajattelin, että sillä saattaa tulla liian kovaa jälkeä, mutta hyvähän tuosta tuli. Napakka ainakin on. :) Virkkuukoukun koko oli 2,5.
 


 
Tällä koiralla on mun mielestä niin söpö kuono ja muutenkin oli kiva virkata! :)Koiran jälkeen ajattelin, että pitäähän mun sille hetki sitten valmistuneelle apinalle tehdä tyttöystäväkin. Siitä tuli tämmönen.

  Koska oli kyse tyttöapinasta, niin pitihän sille hame tehdä. :) Pari kukkaa vielä ja valmista tuli! Näissä virkkuukoukku oli edelleen kokoa 2,5 ja lankana Novitan Miami sekä vähän 7 veljestä -lankaa (valkoinen).


Kun nyt vauhtiin oli päästy, niin piti vielä tehdä yksi apina. Näin netissä kivan kuvan merirosvoapinasta, joten päätin koittaa sellaista. Just sain merirosvon valmiiksi. Sen ohjetta vähän muokkasin, kun en tykänny siitä pyllystä, mikä noilla aiemmilla apinoilla oli. Muutenkin vähän tuunailin apinaa enemmän oman näköseksi. Käsistä tuli vähän pidemmät ja jotain muuta pientä. Pään koitin tehdä yksivärisenä ja nyt mietin, että tykkäänkö siitä...


Jos joku haluaa, niin voin tänne sen ohjeenkin kirjoitella joskus. Siis sen mun oman version, jolla tämä merirosvoapina on tehty. 

Nyt  mä lähden ihmettelemään, että kuinka pitkät päiväunet toi meidän pikkuneiti oikein ottaa.. Ajattelin, että en tosiaankaan ehdi saada tätä merirosvoa näillä päikkäreillä valmiiksi, mutta väärässä olin. Mukavaa päivän jatkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Siis niin ihania virkkauksia! Sulla on niin tarkka ja siisti käsiala, oot taitava <3 Nuo apinat sulatti mun sydämen, on niin söpöin näköisiä :)

    VastaaPoista
  2. Hei. En jostain syystä saa auki tuota Buffy the Dogin ohjetta. Neuvoja tai apua?

    VastaaPoista