2.4.2013

Huhtikuu on täällä! :)

Ihanaa, nyt on jo huhtikuu! Lumet alkaa sulaa pihasta ja aurinko paistaa ihanasti ja lämmittääkin jo! :) Vielä on aikaa käsitöille, mutta pian taitaa ulkoilma ja pihalla touhuilut voittaa virkkausinnostuksen. Kyllä sitä jotain pientä pitää kuitenkin iltaisin käsillä tehdä.

Meidän pikkuneiti sai isänsä vanhoja leluja ja niistä yksi lemppari oli tämä peikko. Sen vaatteet oli hävinneet jonnekin, joten päätin, että kyllähän sille haalarit täytyy saada. 

Peikko sai uudet hienot haalarit
 Puputehdas on jatkanut edelleen toimintaansa. Seitsemän uutta pupua on täällä! Löysin mummolareissulla pohjanmaalta söpöä kirjavaa lankaa ja tein yhden pupun joka väristä. Nämä kirjavat puput on mun uusia lemppareita. En halunnut laittaa niille korviin ja jalkoihin kangasta, koska ne näyttivät söpöiltä ilmankin.
 
Uudet kirjavat puput


Luokkakuva tämänhetkisestä pupupoppoosta Ei tällä kertaa tämän enempää. Aurinko paistaa ja lämpötila on jo plussan puolella! Kevät tekee tuloaan ja sehän sopii. :) Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille!
1 kommentti:

  1. Kiva kun löysit blogiini, niin mä puolestani löysin tänne:) Joskus olin googlettanutkin tätä, mutta silloin en jostain syystä blogiasi löytänyt. Mukavaa vappua toivottelen!

    VastaaPoista