30.4.2013

Nallelle kaveri

Tykästyin siihen virkkaamaani isoon nalleen ja päätin tehdä sille kaverin. Kun joku aika sitten tein silmätilauksen, pidin mielessä tämän nallen ja tilasin myös sille sopivia (eli riittävän isoja) silmiä. Poikanalle sai vaaleanruskean paidan ja farkunsiniset henkselihousut. Lankana Novitan Pirta kaksinkertaisena ja virkkuukoukku nro 4.


Pari uutta apinaakin on valmistunut. Ensin tässä apinan virkkausohjeessa oleva poika-apina sai tyttökaverin ja eilen valmistui taas yksi poika-apina. Tälle pariskunnalle on jo uusi koti tiedossa ja samoin tälle uusimmalle poika-apinalle. Vielä pitäisi tehdä yksi poika-apina tämän viimeisimmän kaveriksi. 

Näitä apinoita on kyllä mukava virkata, kun niistä saa niin erilaisia vaihtelemalla lankojen väriä vaatteissa. Nyt pitäisi taas jatkaa sitä jo kerran aloitettua lankavaraston pienentämistä. Hienostihan se alkoi, mutta sitten tuli hyviä alelankoja vastaan ja varasto kasvoi taas ihan kiitettävästi. 

Haluaisin kehittää vielä jonkun tämän apinan tyylisen pupun ohjeen. Siis sellaisen pupun, että sillä olisi pitkät pupun koivet. Ehkä pitää ottaa työn alle tässä joskus ja kehitellä sellainen. :)

Mukavaa vappua kaikille! Yritän aina kirjoitella tänne silloin tällöin, vaikka noi ulkohommat ja auringosta nauttiminen viekin enemmän aikaa,kun kesä lähenee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti