14.5.2013

Pari apinaa tilauksesta

Tänään sain valmiiksi apinaveljekset, jotka olivat työn alla. Toiveena oli, että apinoiden vaatteissa olisi sinistä ja vihreää ja tällaiset apinaveljeksistä tuli. Pihalla oli niin komea auringonpaiste, että päätin koittaa ottaa kuvat näistä pojista ulkona. Vähän ylivalottuneita kuvista tuli, mutta saavat luvan kelvata tällä kertaa.
Pupujakin on taas lähtenyt maailmalle, joten niitäkin voisi taas muutaman virkkailla lisää. Ajatuksissa on jossain vaiheessa tehdä tästä kirahvista omaan makuun muokattu versio. Kun sen saan joskus aloitettua ja tehtyä, niin pitää laittaa tänne sekin ohje. 


Mukavaa aurinkoista päivää!! Ihanaa, kun aurinko paistaa! :)

-----

Pitää vielä lisätä pari kuvaa. Otin koko apinajengistä yhteiskuvan, koska nämä ylläolevat veljekset lähtevät tänään maailmalle. 

Apinajengi auringonpaisteessa

11 kommenttia:

 1. hei! täälläkin valmistui uusi apina. jännä juttu, kuinka samalla ohjeella saa tehtyä niin erinäköisen apinan :D käy kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja noi uudetkin apinat! Se ballerina-apina oli tosi suloinen! Ehkä pitää itekin koittaa joskus tommonen hame tehdä, tosi hauska idea! :)

   Poista
 2. Hauskat apinat on niillä iloiset ilmeet. Kivoja virkkauksia olet tehnyt kävin kurkistelemassa sivuilla. Hyvää alkavaa viikkoa ( kolibrin-kiemurat )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! :) Mukavannäköinen blogi sinullakin! :)

   Poista
 3. Tosi hienoja apinoita!!! :D Sun pitää hei tehdä joskus sellainen virkattu auto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskin koittaa vaikka joskus koukutella yks Martti tähän maailmaan! :P Sun kakkuversio on niin hieno, että ehkä mä voisin koittaa tota virkattua sitten. :)

   Poista
 4. Ihania apinoita ja muita juttuja sulla täällä:) Blogistani löytyy tunnustus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta. Pitää laittaa eteenpäin, kunhan tässä taas blogi toivottavasti herää henkiin kesäuniltaan :)

   Poista
 5. Ihania noi apinat ja puput! Kauan sulla menee pupun/apinan valmiiksi virkkaamiseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin hirveen paljon siitä, että kuinka paljon sitä päivän aikana on aikaa käsitöille ja paljonko tekee muita hommia. Yleensä kuitenkin päivästä viikkoon ehkä. Silloin, kun ei oo pahemmin aikaa virkkailuun, saattaa pupun päät ja muut osat makoilla virkkauskopassa vaikka pari kuukauttakin odottaen jatkoa. :)

   Poista
 6. Ihana blogi, muttas milloinkas tämä blogi herää taas kesän jäljiltä? :D

  VastaaPoista