13.8.2011

Ihana aurinkoinen päivä!

Tämä päivä meni pihalla touhuillessa. Aurinko paistoi ja oli vielä ihanan lämmintä! Hyvä tapa viettää viimeisiä lomapäiviä.

Aiemmin tehdyistä pupuista nämä kolme lähtivät eilen kohti Pohjanmaata. Ennen lähtöä isompi sininen pupu sai vielä kuvassa näkyvät housut jalkaansa. Tein housut ensin kirjan ohjeen mukaan, mutta ne olivat ihan liian isot ja kavensin niitä aika lailla.


Seuraavaksi projektiksi valitsin samaisesta Tilda-kirjasta lampaan. Käyttämäni frotee oli sen verran paksua, että ompelus meinasi välillä jäädä paininjalan alle jumiin. Onneksi ompelu onnistui kuitenkin ilman suurempia taisteluja.
 

Ihastuin tuohon sydämessä käyttämääni pilkulliseen kankaaseen. Sitä oli tummanruskeanakin ja pitää varmaan sitäkin vielä hakea.


 

5 kommenttia:

 1. IHANAT puput matkalla kotiin :DDDDD

  VastaaPoista
 2. Ihme, että ne tuli jo tänään perille, vaikka lähetin ne 2. luokassa perjantaina. No, hyvä niin. Hyvään kotiin pääsivät! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lammas!!!:) Mä yritin tänne jo aiemminkin kirjoittaa, mutta puhelin ei suostunut! :)

  Hei, ompelukerhon ensimmäinen virallinen kokoontuminen on ensi viikolla, valitse päivä! Täällä Kuninkaantien majatalossa on ompelukoneet silloin valmiina ja joulukalenterin teko alkakoon! :)

  -sisso

  VastaaPoista
 4. Hei

  Lammas on tosi söpö !

  Äiskä

  VastaaPoista
 5. Hei! Tosi söpöjä noi kaikki, itekki yritän tehdä sitä pupu amigurumia ja muuten se on valmiskin, mutta silmät puuttuu. Olen etsinyt sille amigurumi silmiä mutten ole löytänyt niin mistä sinä noita söpöjä amigurumi silmiä ostat?😄

  VastaaPoista