29.8.2011

Vielä yksi pupuneiti

Nyt on lurppakorvaversio puputytöstäkin testattu. Tässä kuvia siitä vähän joka suunnalta.Pupuneidit
Onhan tämäkin pupu söpö, mutta kyllä mä ite tykkään siitä pystykorvasesta enemmän. Se on jotenkin niin paljo pirtsakampi. Mitä ootte mieltä, kumpi korvatyyli on parempi?

Hain viikonloppuna vielä turkoosia Miami-lankaa ja oon ehtiny siitä virkata jo yhden valaan osat ja seuraavaa samanlaista pupua. Niiden kokoaminen saa vielä odottaa, kun nyt on silmät ihan loppu. Tilasin eilen lisää silmiä ja jotain muuta pientä (www.donno.fi) ja odottelen niitä postissa. :) Nettikaupat on hyviä, kun täällä maalla asuu. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Täällä jatketaan käsitöiden parissa vesisateen ropinan säestämänä.

6 kommenttia:

 1. Hei !

  Ihana on tämä lurppakorvakin. Mun mielestä myös pystykorva on pirtsakampi.
  Muuten on hellut sivut ja kuvat hyviä. Tsemppiä uusiin hahmoihin!

  Äiskä

  VastaaPoista
 2. On kyllä sulonen tuokin lurppakorva, mutta pystykorva siinä mielessä kivempi kun sen nuo hienot sisäkorvan kankaat näkyy :) Ja kieltämättä ilme on noin pirteämpi!

  VastaaPoista
 3. Onpas kyllä söpöjä!!

  VastaaPoista
 4. On ihania.Olen itse 12 vuotta&tekemässä pupuja pehmoleluina mutten vain osaa.Voitko lähettää postissa yhden pupun minulle josta voin ottaa maalli

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Jupe: Löydät blogistani ohjeen näiden pupujen tekemiseen. Jos virkkaustekniikat eivät ole sinulle vielä tuttuja, kannattaa lainata vaikka kirjastosta joku aiheeseen liittyvä kirja ja harjoitella perustekniikat. Sen jälkeen näidenkin pupujen tekeminen onnistuu :)

  VastaaPoista