14.9.2011

Avaimenperiä

Päätin Anniinan ja Outin innoittamana koittaa tehdä noita edellisen postauksen olioita avaimenperäkoossa. Tässä muutama kuva niistä neljästä, jotka oon ehtiny värkätä.


  
Tässä kaikki kahdeksan: avaimenperälliset ja -perättömät. :) Pakko oli laittaa toi Hansa-aski mukaan, että saa vähän osviittaa näiden koosta. Tänään hain yhdet uudet työavaimet. Ehkä pitää joku näistä pistää semmosen perään. Muut on vielä kotia vailla.


Vielä lähikuva violetista avaimenperästä. Kaikki avaimenperät on muuten virkattu sillä Novitan Miami-langalla ja koukulla 2,5. Silmänvalkuaiset on ihan tavallista huopakangasta.Vielä yksi kuva. Tätä en oo tainnu aiemmin laittaa. Angry Birdsin possun jälkeen löysin yhden monista Super Mario -sienien ohjeista netistä ja pitihän sitäkin koittaa. :) Ehkä vähä puolisäälittävän näkönen kaveri, mutta kyllä sen mies ainakin Mario-sieneksi tunnisti. :) Ohje tähän löytyi täältä.Flunssa alkaa olla jo loppusuoralla, niin ainakin toivon kovasti! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Nyt pitää ottaa kuppi lämmintä mehua ja asettua tuohon takan äärelle lampaan taljan päälle. Syksy on tullut. :)

1 kommentti:

  1. Toimii avaimenperinä! :) :)
    Syksy on todellakin tullut, meillä täällä eka pakkasaamu!
    Ja veljeni tavoin heti tunnistin Super Mario sienen, mehän lapsena sitä pelattiin ihan onnessaan :D

    VastaaPoista