4.9.2011

Viikonlopun virkkailuja

Tänä viikonloppuna päätin tehdä valmiiksi keskeneräisiä virkkailuja. Enää ei voinut käyttää silmien puuttumistakaan tekosyynä. Kaksi keskeneräistä amigurumia valmistui ja tottakai piti vielä yksi uusikin tehdä. :)

Ensimmäisenä valmistui mustekalojen sarjaan juniori. Virkkasin tämän mustekalan Novitan Virkkauslangasta ja koukulla 1,5. Tuosta alemmasta kuvasta saa vähän osviittaa tämän väkerryksen koosta. Tämä oli muutamaa lonkeroa ja silmiä vaille valmis eli viimeistelyyn ei kauaa mennyt. Muiden blogeja selaillessa huomasin, että noita Angry Birdsin hahmoja oli kovasti virkkailtu. Mulla oli jämäpätkä vaalean vihreää Novitan lankaa, joten päätin virkata possun. En löytänyt sopivaa ohjetta, joten tein tämän ihan kokeilemalla. Vihreä lanka on 7 veljestä, musta isoveliä ja valkoinen virkkauslankaa, kaikki Novitan. Koukku taisi olla numero 3. Tästä tuli kyllä aika hauska. Pitää ehkä koittaa jatkossa virkata niitä muitakin hahmoja, kun saa hankittua oikean värisiä lankoja.  

 


 Viimeisenä valmistui taas kerran pupu - tosin eri ohjeella kuin aiemmat. Tämän pupun aloitin joskus viime keväänä ja se vaan jostain syystä jäi kesken. Tällä ohjeella itse asiassa virkkasin ihan ensimmäisen amigurumini viime keväänä. Ohjeen tähän pupuun löysin täältä.

Tässä kuvassa on ensimmäinen amigurumi-virkkaukseni sekä nyt viimeisimpänä valmistunut pupu vierekkäin. Samalla ohjeella ja kiinteillä silmukoilla puput on tehty, mutta silti jälki on aika erilaista. Aiemmin tehty on mm. 3 cm pidempi kuin nyt eilen valmistunut pupu. :)

 

Tässä vielä lähikuvat molemmista pupuista.

 


 Siinäpä olivat tämän viikonloput (valmiit) virkkailut. Nyt pitää mennä jatkamaan vielä seuraavaa pupua valmiiksi. Jospa ensi viikolla ehtisin laittaa siitä kuvat ja kirjoittaa sen ohjeen suomennoksen tänne. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Syyskelien lähestyessä pitää varmaan alkaa miettiä pipoja ja huiveja ja kaikkee muuta kivaa. :)
3 kommenttia:

  1. Angry birdsin sika on ihan paras...

    VastaaPoista
  2. Antti puhui kuinka sen luokkakaverit aina taksissa pelaa Angry birdsiä ja mä olin sille, että mä en edes tiedä mitä siinä pelissä on, mutta mun kaveri on virkannut yhden hahmon siitä. Näytin sitten tätä Antille, niin se on pari kertaa sen jälkeen sanonut mulle, että "muistatko kun näytit sitä virkattua sikaa mulle, se oli hauska :)" Sen jälkeen sain myös animaation siitä pelistä legoista rakennettuna ja oon taas kartalla nuorten maailmassa :) Mukavaa työviikkoa sinne! T. Maarit

    VastaaPoista
  3. Niin ne lapset alkaa opettaa meitä. :) Sika roikkuu meillä auton peilissä keikkumassa. Mukavaa alkavaa työviikkoa sinne kans ja Antille terveisiä! :)

    VastaaPoista