24.9.2011

Koulutuksia ja koukutuksia

Olipas kiireinen viikko! Viitenä päivänä tuli istuttua koulutuksissa. Kaikista sai onneksi jotain ajatuksia ja ideoita eli ei tullu turhaan käytyä. :)

Vähän ehdin iltasin jotain käsitöitäkin värkkäillä. Uusia projekteja aloitin parikin, mutta valmista ei oo vielä tullu. Viime viikonlopun reissulla virkkailin isoäidin neliöitä pitkästä aikaa. Edellinen kerta on tainnu olla ala-asteella. Ohjeena käytin tätä Marttojen ohjetta. Kuuden kerroksen sijaan tein vain 4 kerrosta. Näitä saa tehdä jokusen, että niistä torkkupeittoa saa kyhättyä. Aina muutama kerrallaan, niin eiköhän se peitto siitä joskus valmistu.


Tällä hetkellä valmiina (tosin vielä päättelemättä) 7 neliötä ja 8. työn alla.

Ostin tässä joskus vihreää Novitan Rose Mohair -lankaa ja oon yrittäny jo pidempään ettiä jotain kivaa huivin ohjetta. Nyt löysin Drops Designin sivuilta kivan näkösen huivin ohjeen ja päätin koittaa sitä. Suora linkki ohjeeseen löytyy tästä. Eilen illalla aloitin ja tähän mennessä valmiina on tämän verran ja tästähän saattaa tulla ihan kiva huivi. :)


Tässä vielä kuva lähempää huivista. Kohtuu epämääräisen näköistä, mutta isona pintana tuo näyttää aika kivalta.

Vielä yksi kuva, jota en muistaakseni ole tänne laittanut. Sain idean hirviöamigurumiin tästä blogista. Kyseisen blogin hirviö oli sen verran suuri, että päätin tehdä jokseenkin saman tyylisen hirviön omasta päästäni. Tämän näkönen on lopputulos ja pituus on n. 8 cm. Ite tykästyin tähän hirviöön, koska se on niin ruma, että se on jo söpö. :)


Nyt soffalle, huivikudin käteen ja TV:n leffatarjontaa katsastamaan. Mukavaa viikonloppua taas kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti