9.9.2011

Muutama olio perjantain kunniaksi :)


Pakko laittaa muutama kuva näistä tämän viikon virkkailuista. Nettiä selaillessa löysin ohjeen kohtuu erikoisen amigurumin virkkaukseen tästä blogista. Ihastuin heti ja piti päästä koittamaan! Vihreä kaveri on virkattu tuon blogin ohjeella ja loput 3 omasta päästä soveltaen. Plussaa oli se, että näitä on tosi helppo ja nopea virkata! Eipä tällä erää muuta. Ihanaa viikonloppua kaikille! Mä nautin Vanilla Coca Colasta :) ja koitan karkottaa flunssaa, joka ei näköjään ihan heti meinaa antaa periksi.

Koko kööri koossa
 Vihreä ja violetti otus on virkattu Novitan Miami-langasta koukulla 2,5.


 Punainen otus on virkattu 7 veljestä-langasta koukulla 3 ja sini-vihreän otus Novitan Cotton-langasta koukulla 2,5. 

Saa kommentoida. Ois kiva kuulla uppoaako muihin tällaset outoudet vai oonko mä ainut, joka ihastu näihin heti ensisilmäyksellä! :)

5 kommenttia:

 1. Sulosia :D Ja hauskoja! Tuli jotenkin mieleen kun itse on ala-asteikäisenä leikkinyt trolleilla, ja vaikka nuo ei niitä yhtään muistuta niin silti jotenkin tuli mieleen, että sellaset pikkutytöt voisi tuollasilla tykätä leikkiä. Tai avaimenperinä vois olla myös hauskoja :)

  VastaaPoista
 2. veikeät on örkit. Vain mielikuvitus rajana mimmosia niistä tulee.

  Äiskä

  VastaaPoista
 3. Et ole ainut :D Aivan loistavia nämäkin! Minä voisin tahtoa tuollaisen avaimenperäksi ;)

  VastaaPoista
 4. Tilasinkin jo niitä avaimenperärenkaita viime kerralla.. Ehkä pitää koittaa soveltaa näistä joku sopivan pieni versio avaimenperäksi. :) Kunhan sinne asti päästään, niin pitää laittaa sit uusia kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja vielä.. Mäkin leikin aikanaan trolleilla. Ne oli kyllä ihan parhaita! :)

  VastaaPoista